Cosi fan tutte som dokusåpa

I år ger Skånska Operan, som blivit beviljade med ett bidrag på 250 000 kronor från Statens Kulturråd, en ny modern version av W.A Mozarts Cosi fan tutte, berättar Kristianstadsbladet.

Handlingen är flyttad till nutid i dokusåpans värld: ”Två självsäkra killar och två modebloggande tjejer anmäler sig till TV-såpan ”Alla gör det!”: Vem kommer att vinna tävlingen och kändisskap?”, skriver Skånska Operan i sitt pressmeddelande.

I rollerna ses bland andra: Fiordiligi – Eva-Lotta Ohlsson, Dorabella – Jenny Hertzman, Guglielmo – Jens Persson. Regin står Ola Hörling för, musikaliskt ansvarig & kapellmästare är Max Lörstad och producent är Åsa Jensen.

Cosi fan tutte som dokusåpa

I år ger Skånska Operan, som blivit beviljade med ett bidrag på 250 000 kronor från Statens Kulturråd, en ny modern version av W.A Mozarts Cosi fan tutte, berättar Kristianstadsbladet.

Handlingen är flyttad till nutid i dokusåpans värld: ”Två självsäkra killar och två modebloggande tjejer anmäler sig till TV-såpan ”Alla gör det!”: Vem kommer att vinna tävlingen och kändisskap?”, skriver Skånska Operan i sitt pressmeddelande.

I rollerna ses bland andra: Fiordiligi – Eva-Lotta Ohlsson, Dorabella – Jenny Hertzman, Guglielmo – Jens Persson. Regin står Ola Hörling för, musikaliskt ansvarig & kapellmästare är Max Lörstad och producent är Åsa Jensen.