Personlig Shopping, vad innebär det?

Lite kort om hur jag jobbar som personlig shoppare och stylist!

Sedan 2017 har jag jobbat med personlig shopping och en konsultation tillsammans med mig utformas helt efter behov och efterfrågan och anledningarna till en sådan bokning kan vara många.

Jag har som mål att förhöja och uppdatera varje kunds stil genom att hitta den look som passar individen bäst – och på ett lättsamt och enkelt sätt visar jag dig hur du kombinerar dina plagg i garderoben på en mängd olika sätt.

Kostnadseffektivt, hållbart och smart! 

Du får tips om hur du skapar en välsittande garderob med få nyckelplagg, lär dig kombinera din look utifrån tillfälle och tillställning och vägledning i aktuella trender så att dessa kan anpassas efter dina specifika behov – samt en genomgång av de klädmodeller, passformer och siluetter som är mest lämpliga för just din figur!”

Jag skräddarsyr konsultationen efter dig

En stilkonsultation innebär inte på något sätt ett shoppingtvång. Du väljer alltid själv om du vill inhandla någonting eller endast göra en provning. Bokningen styrs helt efter dina önskemål och de tankar som kommer fram under det samtal du har tillsammans med mig.

Men innan allt detta så har vi pratat i telefon, jag har fått se bilder på din garderob och dig i dina favoritplagg.

Jag inspireras av att inspirera!

Ha en fin dag

Zlatko

 

Zlatko Nedanovski
Namn: Zlatko Nedanovski
Bloggar om
Några av mina stora passioner, mode och styling.

Här delar jag med mig av min vardag bland trådar och nålar. Inspiration från de senaste trenderna till mina egna kombinationer/kreationer.

Erfarenhet är något man får när man inte får som man vill.
Glädje, kärlek och sanning.

Bor: Eslöv

Instagram: @bynedanovski

Kontakt: Zlatko@nedanovski.se

Kategorier