Förälskad i min regnjacka

In love with my rain jacket, låter som en titel till en Amerikansk komedifilm på vita duken lagom till regnperioden.

BILD: Peter Eskilsson

Har inte varit så förtjust i regnkläder förrän jag ”klicka” med min färgglada regnjacka. Den gjorde mig glad. Varför inte använda färg när det är dåligt väder. Nu letar jag efter ett par stövlar som matchar.

Jag som annars är så glad i färger följde med ”trenden” med mörka regnkläder och stövlar. Jag köper tanken att det är av praktiska skäl men varför inte investera i både en uppsättning till stan och en till friluftslivet, behöver ändå andningsbara kläder till det sistnämnda.

Tycker man ska satsa på en rejäl regnjacka och inte köpa den billigaste som finns. Den kommer ju vara med oss resten av livet och ses som en fin investering och en förhoppningsvis färgklick under en regnig dag.

Ha det BÄST

Zlatko

Zlatko Nedanovski
Namn: Zlatko Nedanovski
Bloggar om
Några av mina stora passioner, mode och styling.

Här delar jag med mig av min vardag bland trådar och nålar. Inspiration från de senaste trenderna till mina egna kombinationer/kreationer.

Erfarenhet är något man får när man inte får som man vill.
Glädje, kärlek och sanning.

Bor: Eslöv

Instagram: @bynedanovski

Kontakt: Zlatko@nedanovski.se

Kategorier