Manboomen

 

Finns inga rätt eller fel i min garderob.

En av mina passioner har alltid varit kläder. Personligen tycker jag att medvetandet hos mannen har ökat de senaste åren. Det kan vara de sociala medierna som stått för den ”manboomen”. Det ploppar upp barberarbutiker, assessorer för men blir fler och färggladare, helheten ”mannen” har blivit tydligare tycker jag. Jag står mer för den personliga stilen och har mer eller mindre blandat fritt alltid. Finns inga rätt eller fel i min garderob. Den senaste tiden har många butiker satsat på ”M2M”, made to mesure. En tjänst där man kan beställa måttbeställda kostymer. Gissa om jag gick igång för att skapa min egna prägel på kostym… Detta är ett kostnadseffektivt sätt om man inte väljer att gå till en skräddare. Personligen vet jag inte i nuläget om jag själv hade gett mig på att göra en kostym åt mig själv från grunden, även om jag har kunskapen om det. Det är svårt, kostsamt och väldigt krävande. Så jag väljer att göra det lite lättare för mig denna gång.

//Zlatko

Zlatko Nedanovski
Namn: Zlatko Nedanovski
Bloggar om
Några av mina stora passioner, mode och styling.

Här delar jag med mig av min vardag bland trådar och nålar. Inspiration från de senaste trenderna till mina egna kombinationer/kreationer.

Erfarenhet är något man får när man inte får som man vill.
Glädje, kärlek och sanning.

Bor: Eslöv

Instagram: @bynedanovski

Kontakt: Zlatko@nedanovski.se

Kategorier