Tre ”måsten” för en man!

Kliv in i garderoben och börja botanisera!

Det är bra att påminna sig om vad man har stängt/slängt/vikt/lagt in i garderoben. Har du något av nedan tips?

Jag jobbar extra i en klädbutik. Det har hjälpt mig att notera några enkla logiska iakttagelser som jag tipsar dig om. Det är det enkla om är det svåra.

Mina tre ”måsten” i garderoben.

1. T-shirt, ingen vanlig T-formad med massa vidd som vi är vana att se. Den ska vara tunn, åtsittande och skön att ha på sig. Varför? Du ska kunna ha den under en skjorta utan att det syns.

Varför ha en T-shirt under en skjorta? Den håller skjortan mer ”fräsch”. Själv tycker jag det är skönt att tvätta en T-shirt än en skjorta varje gång jag använt den. Har man en T-shirt som har en lägre skurning runt halsen så kan man knäppa upp skjortan utan att det stör. Självklart har jag en favorit gjord av bambu.

2. Färgglada strumpor. Det finns så många roliga strumpor. Kombinera strumporna med det du har på dig, våga utmana dig själv. Finns ingen klädkod då det gäller strumpor. Skapa din egen stil utbudet är stort. Prova gärna bambu här med, väldigt sköna att ha på sig.

OBS syftar inte på ”tubsockor”, inget jag personligen tycker har nån pondus.

3. Kalsonger, med resårband, köp inte för små. Bandet har en tendens att trycka till ringarna (fettringarna) och skapa en extra ring. Detta gäller ju inte dig som har sexpack. Det finns kalsonger för alla tillfällen. Har man kostymbyxor eller åtsittande byxor är det bra att ha korta (ben) kalsonger. De längre korvar sig och det syns. Dessutom har du tyget på fickorna som kommer ungefär i samma höjd och det ser ut att man fått höfter. Det finns ett stort utbud, det viktigaste är ju att de är sköna att ha på sig.

Kolla in klippet med mina tips!

 

Ha det BäZt,

Zlatko

Zlatko Nedanovski
Namn: Zlatko Nedanovski
Bloggar om
Några av mina stora passioner, mode och styling.

Här delar jag med mig av min vardag bland trådar och nålar. Inspiration från de senaste trenderna till mina egna kombinationer/kreationer.

Erfarenhet är något man får när man inte får som man vill.
Glädje, kärlek och sanning.

Bor: Eslöv

Instagram: @bynedanovski

Kontakt: Zlatko@nedanovski.se

Kategorier