Finns inget dåligt väder bara…

…Dåliga kläder…

Det har man ju hört innan, eller hur!?

Det behövs några års erfarenhet för att förstå det uttrycket.

Det gäller att stanna upp ibland och fånga dagen, ta till vara på det man har runt omkring sig. Påminna varandra om vem vi är och motivera till att ta klivet ut genom dörren och ta för sig av vad dagen har att erbjuda.

Visst blir vi påverkade av vädret, kläder efter väder vänner. Finns inga ursäkter. Vi som är 30 plus, växer ju inte längre och då kan vi passa på att köpa bra plagg som håller några år. Jag brukar hålla koll på rean bland vinterkläder för att fynda.

Det finns ingen ålder på att göra saker tillsammans eller bära ”rätt” kläder/färger. Finns ingen klädkod som gör att man mår bra förutom ens egen.  Dessutom tycker jag personligen att det inte finns någon trend att följa när det kommer till vinteraktiviteter. Snarare tvärtom i min smak. Ju mer retro/vintage desto häftigare. Det framhäver ju erfarenhet på något sätt och tar fram pondusen tycker jag.

Så ta på dig det du har och ut och fånga dagen med glädje och kärlek.

Det gjorde jag och delar med mig nedan via mina klipp… Jag är en förespråkare för hjälm i förebyggande syfte även om det inte är så sexigt…

VARNING, ta inte ut svängarna rent fysiskt, ibland behöver man lyssna på sin kropp så man inte slutar sjungandes ”Det gör Ont” Lena PH:s sång…

 

 

Glädje, Kärlek och Sanning vänner //Zlatko

Zlatko Nedanovski
Namn: Zlatko Nedanovski
Bloggar om
Några av mina stora passioner, mode och styling.

Här delar jag med mig av min vardag bland trådar och nålar. Inspiration från de senaste trenderna till mina egna kombinationer/kreationer.

Erfarenhet är något man får när man inte får som man vill.
Glädje, kärlek och sanning.

Bor: Eslöv

Instagram: @bynedanovski

Kontakt: Zlatko@nedanovski.se

Kategorier