Förändringsbenägen…

… Kan man lätt påstå att jag blivit.

Sedan jag började skapa mina egna kläder har jag lärt känna ” kläder efter väder” begreppet på en fysisk nivå. Jag kan inte tänka mig att falla tillbaka till några andra osunda mönster jag hade innan. Till exempel kunde jag shoppa loss på rean som om det inte fanns en morgondag. Shoppa gör jag fortfarande men med sunt förnuft (en tolkningsfråga).

Den praktiska delen av mitt beteendemönster har utvecklat sig kraftigt sedan mina händer fick botanisera bland tyger. Jag märkte snabbt olikheterna, funktionerna och de olika konstruktionerna jag kunde skapa med tygerna.

Då jag först fick syn på mitt tyg som jag jobbar med nu sade det ”klick”. Att det var ett märkestyg var sekundärt. Jag anpassade min kreation utefter tygets mönster, styrka, tjocklek och material (100 % ull) och skapade min så kallade Coat.

Men i processen insåg jag att jag kommer använda den mer som en ”väst” än kappa. Samtidigt som jag insåg att tyget inte kommer räcka till att göra två armar…

Fick smälta tanken och låta det utforma sig i kommande design som du ser på klippet/bilderna.

Fortsättning följer…

Zez

//Zlatko

Zlatko Nedanovski
Namn: Zlatko Nedanovski
Bloggar om
Några av mina stora passioner, mode och styling.

Här delar jag med mig av min vardag bland trådar och nålar. Inspiration från de senaste trenderna till mina egna kombinationer/kreationer.

Erfarenhet är något man får när man inte får som man vill.
Glädje, kärlek och sanning.

Bor: Eslöv

Instagram: @bynedanovski

Kontakt: Zlatko@nedanovski.se

Kategorier