Snart är det påsk…

… och liksom de flesta andra (hoppas jag) blir jag hemma i påsk. Jag tycker det är rätt tanklöst av folk att resa bort till mindre orter som läget är just nu, och särskilt vi som bor i Stockholmsregionen som ju är mer drabbat än andra områden av coronaviruset. Men det betyder ju inte att man inte kan fira en mysig påsk med familjen eller, om man nu råkar bo ensam, med sig själv. De av oss som är friska och symtomfria har ju alla möjligheter att handla den mat vi behöver och förhoppningsvis kan de äldre, och andra i riskgrupper, få hjälp med att handla hem påskmaten.

Lite recept inför påsken kommer under veckan. Här på bloggen finns förstås också mina tidigare påskrecept kvar!

 

 

Bitte Assarmo
Ålder: 56 år
Bor: Stockholm
Bloggar om: Mat och bakning med skånsk husmanskost i fokus