Nu gäller det …

… ikväll kl 21.00 närmare bestämt. Ska lille Harry II sitta i fällan eller inte? Är hen en hon eller han? Den lille morraren har bosatt sig på vinden på vårt lantställe och vill inte låta någon röra vid hens lekamen. Hen stryker sig mot allt i närheten – allt utom våra händer. Dem fräser hen åt, om hen inte morrar högt och ljudligt vill säga.

Hen måste vara Harrys syster eller bror. Det är egentligen bara Harrys vita tassar som gör att vi kan skilja dem åt. När Harry II kom funderade vi på att döpa om Harry till Harry I. Men vi kom fram till att man väl inte kan kalla en hankatt för Harry I. Kanske blir det så att Harry II får heta Harry Ett istället. Vi får se. Först ska hen gå i fällan.

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com