Kan det vara möjligt?

Gång på gång kan man läsa på kattföreningars hemsidor att katthem och kattföreningar svämmar över av katter eftersom man inte hittar tillräckligt många stöd- och permanenthem. Döm om min förvåning när jag i Lokaltidningen (www.lokaltidningen.se )under rubriken ”Här får hemlösa katter en ny chans” kunde läsa om ideella föreningen Katthjälpen i Malmö. De har just nu 15 katter inneboende, men att det finns plats för nästan det dubbla! Har rent utav föreningarna lyckats med information och omhändertagande? Finns det kanske inte 100.000 herrelösa katter i Sverige längre? Fan tro´t.

Den 25 november har föreningen öppet hus för allmänheten. Läs mer på www.katthjalpen.nu

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com