Minns ni FaceBook-katten från 3/1?

Det blev ett lyckligt slut både för den förre ägaren och katten. Jag hade ju svårt att bestämma om jag skulle kontakta den tidigare ägaren, som kanske ville veta vad som hänt katten eller förbigå med största möjliga tystnad. Han kunde ju vara bortglömd och ersatt av en ny.
Jag kontaktade förre ägaren och vi jämförde foton och visst var det samma katt! Hon visade sig vara en mycket trevlig och förnuftig person med samma inställning som jag. Katten skulle vara kvar. Ersatt var han på sätt och vis av 5 nya, som räddats från svält och umbäranden vid en ödegård. DE var övergivna. Att flytta ”gamlingen” hem till dem skulle bara ställa till problem. Han är en kaxig typ.
Dotterns första ord när hon såg honom:
”Va STOOOR han har blivit!”
Jo, det kan inte förnekas. Han går på höga ben och är lång som en limousine, som en väninna uttryckte det. En viss rondör har också inträtt under hösten. Han kommer att bli slankare till sommaren.

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com