Priset för att bli fin om ett öra

I fredags 21/7 kl 9.00 skulle Oscars stygn i högerörat plockas bort. Pälsen hade växt ut lite och allt var läkt och stygnen syntes knappt. Besöket blev inledningsvis inte lika dramatiskt som första gången, men han var så stressad att han inte svarade som förväntat på bedövningen. Han fick alltså en liten extrados för att inte sprattla. Efter uppvakningsspruta mådde han såhär
Såg ut som en gremling.

Ordentlig hvdvrk.  Han gick dock omkring rakt och fint med svansen upp, åt en stor portion och gick på lådan. Framåt kvällen lyckades han smita ut och försvann in i ligusterhäcken. Han kom inte ut på andra sidan. Morgonen efter var han på plats igen bland de andra och var precis samme gosige Oscar som tidigare!

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com