Mycket svår sepsis – vad är det?

Det hade jag väl ingen aning om tidigare. Nu, efter att en nära anhörig drabbats, vet jag bättre. Det handlade om en rutinoperation. Han skulle vara hemma efter max en vecka. Ni kan läsa mer om sepsis här http://www.lakartidningen.se/Functions/OldArticleView.aspx?articleId=15945 Efter många veckors oro och vakande på AVA, IVA, AVA igen och flera andra avdelningar på SUS i Malmö är jag lite på G igen. Sepsis har väl egentligen inget i Kattbloggen att göra, mer än att det orsakas av små bakterier. Andra djur alltså.
Utöver detta så har Bosse, det lilla grynet, haft ont i tänderna och besökt Det Stora Djursjukhuset. Men det tar vi en annan dag.
Notera också att ni kan maila frågor, idéer och annat till mig på kattbloggen@outlook.com Se även här bredvid.

 

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com