Elva hjälplösa katter + 40

Nyhet på SkD:s första sida 2016-07-20:
”Katter övergivna vid Djurens vänner”. Som om det skulle vara någon nyhet. Ja, kanske mängden – 11 stycken samtidigt. Men det är ju som en liten piss i Mississippi jämfört med vad FHHK i Höör hittills tagit hand om i sommar – 40 stycken små. De är så många att väggarna bågnar och de kan inte ta in fler vuxna som behöver hjälp. Se vidare FHHK:s blogg http://bapplar.blogspot.se/

Den som övergav sina katter i boxar utanför djurhemmet har ju dock lite hjärta i kroppen. Alltför många hamnar på landet eller i skogen eller vid någon bondgård eller till och med i soppåsen – eller ensamma på en parkering.

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com