En tur/retur Nimes, tack!

Ja, norska skogskatten Glitter från Ivetofta tog sig en tur till Frankrike. Hur det gick till får han berätta själv för sina kompisar. För husse talar han bara om att han nu vill vara hemma och gosa och slippa gå ut mer. Vi får bara hoppas att husse förstår en så enkel sak. Läs mer om Glitter på
http://lokaltidningen.se/katten-glitter-hemma-efter-makalos-resa-/20160127/artikler/160129831/1465

Precis som de flesta andra kommuner har Bromölla kommun, där Ivetofta ligger, ingen information om hur man tar hand om sin katt – i deras fall inte heller om hundar, men däremot en del om att inte ta hand om till synes övergivna vilda djur- och fågelungar. Ett bra initiativ, för ensamma djurungar är oftast inte övergivna av mamman.
http://www.bromolla.se/sv/Bo-bygga–miljo/Djurskydd/Djur/

 

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com