Bess är hemma!

Jag skrev om Bess för ungefär en månad sedan och igår fick jag veta att hon kommit tillrätta! Bess smet ut i ett obevakat ögonblick. Hon var inte kastrerad och kunde lätt ha bidragit till en ny grupp förvildade katter.

Via föreningen KATT.IN (www.katt.in) har vi fått information om HittaKissen.se ( http://www.hittakissen.se/) ett sökbart nätverk för att hitta bortsprungen katt. Sidan är startad ganska nyligen och är under uppbyggnad, men lovar gott tycker jag. Den är baserad i Sandviken så vid efterlysningar är det lämpligt att skriva var i landet katten är försvunnen (eller upphittad).

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com