Alla hjärtans dag …

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

… sa matte att det är idag och vi har gemensamt bestämt oss för att vara snälla – både mot varandra och mot husse och matte och grannen Bengt. Matte fick rosor av husse och hon blev så glad sååå … Hon tyckte de var vackra. Vi tyckte de var goda.

Idag ska vi alltså vara riktigt snälla och inte lägga oss på tangentbordet, låta våra kompisar äta ifred, inte trängas och bråka vid matskålarna, kanske också låta bli att sätta klorna i mattes skalp och inte fånga och släppa några levande möss lösa i köket. Det blir inte lätt, för nu ska vi gå hem till vårt andra hem och se vad de bjuder på. Och då måste vi passera över åkern. Vi lovar nog inget!

Ha det så bra! Och Happy Valentine!

Hälsningar från Rosa och Andrée

 

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com