Nu har det hänt igen …

Ägaren till en hittekatt fick inte hjälp av försäkringen trots att premierna inbetalats och katten varit försäkrad hos det Stora och Kända försäkringsbolaget sedan flera år. Orsak: kattens ålder kunde inte fastställas. Operation av knälederna var nödvändig för att katten skulle kunna leva ett smärtfritt och drägligt liv. I övrigt var den helt frisk.

Alla kattföreningar söker försäkringsfaddrar – vet inte hur de lyckas – eller om försäkringarna gäller när de verkligen behövs. Jag anser att försäkringsbolagen borde ha speciella försäkring för övergivna och förvildade katter.

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com