En stor svart bil stannade …

… nära pizzerian i den mellanskånska byn. Solskydden var nedfällda och både föraren och passageraren i framsätet bar solglasögon som dolde en stor del av ansiktena. Bakdörren öppnades och fyra katter kastades snabbt ut. Bilen rivstartade och lämnade fyra förvirrade katter i rännstenen. Det är en bekant som berättade detta med tårarna strömmande.

Vad kommer att hända med dem? Blir det ett lika stort engagemang som kring den lilla hunden i Malmö? Nä. Just nu är det högsäsong för övergivna katter. Många dräktiga. Katthemmen har fullt. Varför vill någon sin katt så illa?

SAMSUNG DIGITAL CAMERA   Inte kasserad!

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com