Och tiden den går …

Oj, vad tiden går! Allt möjligt har kommit emellan mig och skrivandet under ett stort antal dagar. Vackert väder t ex och inte minst Midsommar.  Grannbondens katter har jag med jämna mellanrum försökt fånga in för kastrering och öronmärkning och givetvis en allmän hälsokontroll. Det finns faktiskt veterinärer som bara kastrerar och inget mer. Ta alltså ordentligt reda på vad som ingår i priset! Billigt är sällan bra. De två katter som finns kvar i gruppen har väldigt noga memorerat mig och håller sig undan när jag kommer med mina attiraljer.
Ännu en katt kommer nu och äter kvällsmat på vårt lantställe. Han är lite lustig, för han ställer sig i dörröppningen och  jamar innan han går in. Vill han fråga om lov? De´ vete´ katten! Och Juns han är som han är. En stor personlighet. Han tillbringade ca en timme på backspegeln i fredags med att fundera över livet i största allmänhet.
Kolla gärna in www.katt.in under material och utställningar. Snart kommer kanske deras utställning till biblioteket på just er ort.
SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com