Stolpalyckan

Kolonisterna på Stolpalyckan i Malmö vill ha bort katterna. Det handlar om 15-20 st. Som vanligt ropar man på jägare. Överarbetad kattförening vill rädda katterna genom att kastrera och flytta dem till bondgårdar. Till ett ljuvligt liv på landsbygden! Sanningen svider i mitt hjärta. Det är överfullt av förvildade katter på landsbygden. Tvinga inte dit fler! De får problem bland de med redan etablerade revir. Jag vill uppmana både kattföreningar, kolonister och andra att ta hand om katterna i deras invanda miljö istället. Använd TNRM-metoden (fånga-kastrera-återföra-ta hand om)! Inom några få år har ni kontroll över antalet och det kostar inte så mycket. Kanske några frivilligt blir tama och får flytta in hos någon vänligt sinnad människa. Koloniområden är underbara oaser i storstan – låt även katterna njuta av friden!

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com