Hasses funderingar

Hej allihopa! Minns ni mig?  SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Det är jag som är Hasse. Nu ska snart matte skriva en stund igen. Då lägger jag mig på min DG201 Multi WAN Residential Gateway. Den surrar lite svagt och så är den varm som ett knä och så kommer ljuset uppifrån. När hon sen kopplar in sin LapTop och fäller upp locket så får jag en skyddad plats där bakom. Mysigt! Hoppas hon ska sitta kvar länge. Fast hon sa nåt om att titta på Vetenskapens värld. Det skulle handla om engelska katter. Ligger på SVT Play också några dagar framåt. Jag bryr mig inte om att se det. Dom pratar så konstigt. Jag tar en eftermiddagslur istället i väntan på kvällsmaten.   Hej då!

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com