Honung är gott

SAMSUNG DIGITAL CAMERAUpptäckte under en promenad i fredagsregnet att bönderna i närheten av vårt lantställe har sått 100-tals tunnland raps. Nåja, kanske en överdrift, men många, många tunnland är det. Kommer att dofta underbart under blomningen till våren. Som gjort för bin. Tror jag ska satsa på bin också. De är visserligen inte så klappbara som katter, men gör en stor arbetsinsats för oss människor alldeles gratis. Den enda belöning de får för allt sitt arbete är socker. Om de hade kunnat leva gott på socker hade de producerat socker. Av någon anledning producerar de honung istället. Varför? Det vete´ katten.

 

Rosa – konkurrensutsatt?

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com