Silencio

Vet inte om jag stavat rätt, men det var så det kändes när jag öppnade ytterdörren 06.12 i morse. Helt vindstilla för ovanlighetens skull. Och svart som i pappas hatt, som farfar skulle ha beskrivit denna midvintermorgons mörker. Tyst, det var TYST, riktigt riktigt TYST! Så när som på en och annan droppe som föll tungt då och då från drypande våta trädgrenar. Det kändes nästan som vår i luften och dagen har ökat med 4 minuter! Jag fick nästan lust att sätta mig på ljugarbänken och bara njuta av tystnaden och lugnet, fast sen kom Juns i en sådan fart inifrån grannens att han nästan låg på sidan i kurvan. MAT MAT, JAG VILL HA MAAAAT!

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com