Har katter humor? Jomenvisst!

Hasse vill ibland gå ut i trapphuset, men bara när jag är pyjamasklädd och redo för natten. Han går runt på svalen med svansen rakt upp och luktar i grannarnas brevinkast några minuter och kommer sedan nöjt kuttrande in igen. Jättekul!

Emil vägrade efter ett veterinärbesök att lämna transportboxen trots att han var hemma i trygghet. När jag tippat ut honom på golvet rusade han med bakåtstrukna öron och krum och busig svans in i andra transportboxen, som råkade stå bredvid, och sen tillbaka till första boxen och om igen … Jättekul!

Hasse vet att han på torsdagar får kycklingmousse som nattamat. Den tycker han inte om och eftersom han kan klockan går han strax före serveringen in under soffan och vägrar komma fram förrän skålen satts rakt under hans nos. Då slickar han två gånger, går sedan och sätter sig vid TV:n och äter upp resten där. Jättekul att busa så med husse!

Alla vi kattägare har väl också gjort stackars Simons erfarenhet: http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q

Monica Misra
Namn: Monica Misra
Ålder: 60+
Bor: Malmö med lantställe i Mellanskåne.
Bloggar om: Katter och andra djur, djurskydd, djurs rätt och välbefinnande, med mera.
Kontakt:kattbloggen@outlook.com