Djuren är en gåva till oss

Jag tror på mirakel. Jag tror på karma.
Jag har med egna ögon sett många eldsjälar ute i Skåne under de fyra år Husdjurshjälpen.Skåne funnits.

Än en gång skapar djuren ett band – ett djur som man aldrig träffat men som träffar många människors hjärtan direkt. Under sju dagar har vi fått uppleva två solskenshistorier gällande två katter som varit försvunna i 20 månader respektive 14 månader och som nu är hemma hos sin familj igen och idag hunden Nils som hittades efter en vecka och som engagerat 60-tals människor om inte fler varje dag, och som nu på seneftermiddagen äntligen är hemma i värmen igen.
Än en gång skapar djuren nya möten, nya vänner och nya erfarenheter.

Djuren är en gåva.
Det är vi människor som ska ta hand om denna gåva med ramar och gränser.
Aldrig, aldrig gör dom illa.

 

IMG_9442

Foto av Photo by Stefan

 

 

 

 

Ulrika Bengtsdotter