*** SIGGE ÄR HITTAD *** Lille Sigge är försvunnen i Malmö

Sigge Foto: privat
Sigge
Foto: privat
151130 KL 23.15 SIGGE ÄR HITTAD! HAN HAR SKADOR OCH BEHÖVER UPPSÖKA VETERINÄR. 
Lille Sigge, Pomeranian och Chihuahua, försvann i går vid midnatt (natten mellan den 29-30/11).
Siavosh Derakhti skriver på sin Facebookprofil:
VIKTIG INFORMATION – HJÄLP
Gott folk jag och min familj behöver eran hjälp. Vi har inte kunnat sova. Tårarna har bara runnit och känner mig så knäckt. Min hund är spårlöst försvunnen och försvann runt strax efter midnatt i den kraftiga stormen i Malmö.
Sigge är rätt så liten, mörkbrun/ljus päls, svarta ögon och nos.Sigge ska också ha blivit biten av en annan hund strax innan han försvann och det kan betyda att våran Sigge är skadat med.Sigge är en ras mellan Pomeranian och Chihuahua. Sigge försvann runt Värnhem-Ellstorp-Rönnen mellan Nobelvägen och Sallerupsvägen. Det är många som rastar sina hundar runt omkring Ellstorpsparken och vid Rönnen, finns även en del dagis, förskola och skola, uppskattar om personal och elever hör av sig om dem hör eller ser något. Vi behöver eran hjälp.
Snälla jag ber er dela detta info och om ni hör eller ser något tveka inte på kontakta mig. Sigge är väldigt populär och vi ber er alla att snälla iakta och att hjälpa oss hitta våran Sigge.
Sigge vi ska hitta dig välbehållen, oskadd och vid liv. Jag ber verkligen till Gud att inget har hänt dig.
Detta är en stor mörk dag för mig och min familj, me detta tar jag en paus för kunna samla mig. Snälla svenska folket, hjälp oss att hitta vår älskade SiggeNi kan nå oss på 0704332227

Belöning lovas att ges till den som hittar våran hund.
Vi ska hitta dig champ, håll ut
Sigge är vår familj och min bästa vän
Älskar dig Sigge 🙏

 

Sigges efterlysning på Husdjurshjälpen.Skåne på Facebook hittar ni här

 

Ulrika Bengtsdotter