Cocker Spaniel Funny, 3 år senare…

… tar Bitte kontakt med Funnys matte, Marianne, för att höra hur Funny har det idag.
Bitte får höra att när Funny precis var hemkommen så gick hon med nosen i backen hela tiden, allt skulle undersökas och det var väl kanske inte så konstigt för en hund som varit på vift i 76 dagar och inte fått sin mat serverad i en skål.  Funny fick ju själv nosa upp ätbart där ute i skogen så nosen var ju henne allt, ja det vill säga tills hon hittade grishänget och kunde norpa av grisarnas mat. Naturligtvis undersöker hon fortfarande med nosen, det gör ju de flesta hundar, men det är mer normalt nosanvändande numera. När man tänker på vad hon kan tänkas ha fått äta under dessa 76 dygnen så är det ju inte så svårt att förstå att mat är ett av Funnys stora intressen idag, en matbit på fel ställe och den är snabbt bort – dvs nere i Funnys mage. En Cocker Spaniel är inte dum, åtminstone inte Funny, för hon har kommit på att man kan stjäla gott från godisskålen och själv plocka av pappret! Gott! Nu når hon dock inte upp till skålen för den har flyttat upp på högre höjder. Funny har blivit en morgontrött dam som gärna ligger och drar sig fram till 10 men visst tycker vi att lilla damen är värd det efter att ha varit ute på ett äventyr så länge?!
Eftersom det är årsdagen idag, 3 år sedan hon kom hem, så hälsar husse & matte att Funny kommer att få något extra gott (nej inga karameller) idag ♥
Vill ni läsa vårt tidigare inlägg om Funny så hittar ni solskenshistorian här:
Funny en Amerikansk Cockerspaniel och en himla massa eldsjälar

 

 En morgontrött godistjuv. Foto: Privat
En morgontrött godistjuv.
Foto: Privat

 

 

Ulrika Bengtsdotter