♥ BETTAN ÄR HITTAD ♥

♥♥ 4/11 BETTAN ÄR HITTAD ♥♥
I söndags, 1/11, vid 14-tiden krockade en personbil med en tankbil på väg 13 i höjd med Munkarp. Trots att personbilen var totaldemolerad så klarade sig föraren tack och lov utan skador. Hunden Bettan som är en 10-årig vit liten tjej av rasen Bichon Havanais, som fanns i personbilen blev vid krocken förståeligt rädd och tog sig ur bilen, hon sågs springa iväg i riktning mot Stockamöllan. På kvällen syntes hon till vid en gård i Munkarp men där lyckades hon inte bli infångad. Cecilia som bor på gården skriver att Bettan sprang ner mot väg 13 och strax efter hörde det en dunk, det lät som något blivit påkört, Cecilia och grannfrun sprang dit. Väl nere vid vägen hade många bilar stannat till och enligt uppgifter till Cecilia så hade en lastbil väjt för hunden men då istället kört på ett rådjur, när de sedan hade eftersök så fann de varken Bettan eller något påkört rådjur. Det sas att Bettan sprang mot Höör efter lastbilsincidenten.
UPPDATERING (4/11)
Bettan sågs vid vägkanten vid väg 13, ca 300 m norr om olycksplatsen vid 8-tiden. Ägarna & hundkompis är på platsen.
UPPDATERING (3/11)
Vid midnatt (natten mellan 2-3/11) sågs Bettan vid en gård som ligger vid Munkarps Fälad. 
UPPDATERING (2/11)
Idag, måndag, har Guldtackans ID-hundar varit ute och sökt. Det fick upp spår från Bettan men tyvärr ville hundarna söka på väg 13 men det fick avbrytas då det inte var säkert att söka där pga trafiken. Istället söktes det runt de platser där Bettan sågs igår och ställen där det inte var någon trafik. Hundarna fick upp färska spår och Bettan finns troligen i området vid olycksplatsen. Så tyvärr ingen Bettan ännu men väl förska spår som ger hopp ♥

Om ni ser eller har sett Bettan idag så snälla ring!
Telefonnr 0704-660420 (Ida)

2/11 Vi har nu ikväll fått information om att många av de som sökt idag inte hade reflexvästar på sig. Snälla ta på er en oavsett vilken tid ni söker, det är en billig livförsäkring. Reflexvästar brukar kosta några tior och finns att köpa i de flesta affärer och på bensinmackar. Det är väldigt viktigt ni tänker på er säkerhet!

Bettans efterlysning i vår Facebookgrupp hittar ni här

Bettan Foto: Privat
Bettan
Foto: Privat
Ulrika Bengtsdotter