Vi startar ett nytt projekt!

Föreläsning_HDH_IDhund150821

 

Vi startar ett nytt projekt som vi vill erbjuda alla organisationer, företag, skolor, ideella nätverk som har en koppling till djur. Projektet kommer att erbjudas hösten 2015 samt våren 2016 och enbart i Skåne. Vi erbjuder självklart föreläsningen GRATIS då vi arbetar ideellt.

Vi vill alla våra djur det bästa och hjälpa djuren hem och därför vill vi informera allmänheten om vad vi på Husdjurshjälpen.Skåne arbetar med och vad man bör tänka på när ett djur försvinner eller blir upphittad. När ett djur försvinner kan man ta skicka en förfrågan om hjälp av en ID-hund. Det finns för närvarande fyra stycken certifierade ID-hundar i Skåne. I vår föreläsning får Ni bland annat veta vad en ID-hund är samt hur en ID-hund arbetar när Ni får träffa en av de fyra ID-hundsförarna.

Låter det intressant?

Ta kontakt med oss på Husdjurshjälpen.Skåne per mail husdjurshjalpen.skane@hotmail.se för frågor eller mer information.

Missade Ni att höra Husdjurshjälpen.Skåne i radio Kristianstad P4 ”Eftermiddag med Conny Emmelin” igår? Här är länken så Ni kan lyssna nu – http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=6239507

 

Ulrika Bengtsdotter