Hunden Vilda försvunnen från Fulltofta, Höör – vi söker efter eventuellt en speciell bilist.

150825 – VILDA SAKNAS FORTFARANDE

Vilda150818
150818 HUNDEN VILDA FÖRSVUNNEN I FULLTOFTA, HÖÖRS KOMMUN.
Hunden Vilda försvann ifrån sitt hem, Fulltofta 4080, den 15 augusti 2015.

Vilda är en glad hund som gillar människor. Vid försvinnandet hade hon inte halsband på sig. Vilda är chippad och ärendet är polisanmält. Hennes hundkompis försvann också men hundkompisen har kommit tillbaka.

Enligt uppgift har en bilist synts till vid försvinnandet och som kan ha sett Vilda och kan eventuellt ha plockat upp henne. Vi skulle önska att den bilisten kom i kontakt med Vildas ägare eller Polisen. Vi har fått en speciell beskrivning av bilen, men vill inte delge den informationen än.

Här försvann Vilda – kartlänk: https://goo.gl/maps/jvZIJ

Vet Ni något eller har sett Vilda – ring Oscar 0733-809135 eller Polisen 114 14.

Ulrika Bengtsdotter