Empatilösa människor! Hur skulle Du känna Dig om Du blev spottad på?

7870245

Jag kan inte låta bli att skriva detta för jag blir så himla arg och besviken.

I ett fåtal Facebook-grupper har jag under denna vecka fått läsa inlägg där man ser ungdomar jaga, spotta och stressa mamma-and och hennes små ankungar. Några få har sagt ifrån, men ungdomarna har inte lyssnat utan fortsatt. Det är ren djurmisshandel att göra såhär med de stackars djuren!

Låt mamma-and med små ungar vara! 

 Om Ni skulle se något sådant här – ta foto eller filma med Er mobilkamera – ring Polisen och meddela vad som föregår. Jag vill att dessa ungdomars föräldrar ska få veta vad deras känslolösa barn gör mot djur – vad blir härnäst?

I ett annat inlägg hade mamma-and blivit påkörd mitt på vägen och pappa-and satt bredvid och lämnade inte sin fru för en sekund. Den satt bredvid och sörjde. Om Ni vet med Er att det brukar finnas änder just på en speciell plats – KÖR SAKTA! Offra de sekunderna av din tid istället för att förstöra en hel djurfamilj.

Jag ställer mig frågan VARFÖR?! 

 

Ulrika Bengtsdotter