♥ Lissie är hemma ♥

® 150228 – ♥ Lissie är hemma ♥
Anna som var en av den som kollade fälla med jämna mellanrum skriver:
Så underbart det var att se lilla Lissie ligga i fällan imorse när jag kom dit!
När jag hade vaknat o läst att vattenskålarna var tomma på orrstigen. Så fick jag en känsla att jag måste till fällan…. Kanske hon tagit sig dit för att äta var min tanke. Såg att fällan var stängd, ringde dit Dennis , o Daniel med tjej. Dennis kom dit o vi konstaterade att det var Lissie Daniel kom med släp o vi flyttade fällan till Dennis garage där vi tänkte att vi kunde öppna fällan i lugn och ro med tanke på Lissies situation.
Jag stannade kvar i garaget med Lissie o de andra gick ut. Tog mindre än en minut sedan började hon lukta. Jag hade lagt mat på en filt framför mig , hon gick dit o börja äta o jag kunde klappa henne. Allt var lugnt o behagligt . Vi läste av henne med chipmätare för att vara 100 på att det var hon . O det var det! Allan ringdes dit o allt gick lugnt och fint.
Nu önskar jag Lissie med familj lycka till och en mysig helg!!! Kram till er alla som varit så hjälpsamma! Ha det så bra! Kram Anna

Vi på Husdjurshjälpen.Skåne TACKAR  FÖR ATT VI FÅTT LÅNA SÅ MÅNGAS TID
Vi vet inte hur vi skall kunna tacka ALLA som på något sätt deltagit i sökandet efter Lissie – hemifrån framför datorn, på mobil eller ute på fältet. Om vi hade kunnat krama alla fysiskt så hade vi gjort detta med glädje.
Lissie var på rymmen i sex långa och intensiva dagar för oss alla. Tack vare Er där ute kunde vi sätta ihop en observationskarta och följa henne. Tack vare Era positiva ord, engagemang och framför allt samarbete med oss administratörer och ute på fältet gjordes detta möjligt – och framför allt TÅLAMOD!

®150222 – SAXTORP LANDSKRONA KOMMUN

Husdjurshjälpen.Skåne

Lissie 14 månaders SCHÄFER rymde i närheten av crossbanan vid 19-19.30 från sin nya ägare som hämtat henne samma dag. Hon slet sig ur halsbandet och sprang iväg.
En halvtimme efter att hon försvann så var de nära att fånga in henne när EN BIL KÖRDE PÅ HENNE, hon flög iväg och sen sprang hon iväg.
En hund som har sökerfarenheter var ute igår men utan resultat.
Gamla ägarna är äldre och bor i Hasslarp och har just nu inte möjlighet att ta sig dit och hjälpa till att söka.
Lisse är svart med gula tecken, id-märkt och är fortfarande registrerad på gamla ägarna. Polisanmält.

Observationskarta:

https://www.google.com/maps/d/edit…

Länk till efterlysningen i Husdjurshjälpen.Skånes grupp:
https://www.facebook.com/groups/222175854541718?view=permalink&id=798739083552056

 

Lisse är hemma Foto: Daniel Svensson
Lisse är hemma
Foto: Daniel Svensson
Ulrika Bengtsdotter