Husdjurshjälpen.Skåne i radio

Visst hade det varit fantastiskt om det hade funnits ett eget radioprogram där det bara handlade om husdjur, där man hade kunnat ringa in och prata om idéer och tips, bjuda in kunniga människor på olika husdjur, gå ut med akuta efterlysningar eller upphittade djur med mera?

Om den drömmen hade gått i uppfyllelse hade jag varit en av dom som jublat allra högst. Så är det någon där ute som kan erbjuda oss detta så hör av Er. Nog om denna dröm.

En dröm som blir verklighet är att Husdjurshjälpen.Skåne ska medverka i radio Malmöhus om precis en vecka. Vi blev uppringda häromdagen och fick en förfrågan och vi blev naturligtvis jätte glada. Vi har medverkat i radio en gång innan. Vi vet inte riktigt klockslag ännu, det får vi återkomma med, men vår underbara administratör Vanja kommer att medverka genom att vara gäst i deras studio. Medverkan kommer att bli under onsdag förmiddag den 28 januari.

Vi återkommer med ungefär klockslag – hoppas Ni har möjlighet att lyssna på oss då!

Ulrika Bengtsdotter