Kalle är hittad!!

Kalle försvann på Söderåsen den 6 januari och hittades den 10 januari. Bild: privat

150110 KALLE ÄR HITTAD

Matte skriver:
Kalle är hemma hos oss! Vi vill TACKA alla som har varit delaktiga i letandet efter honom. Att tacka er personligen är svårt då ni är SÅ otroligt många. Han had
e halsbandet kvar på sig och reflexvästen var avsliten, bara spännet runt halsen satt kvar. Han verkar må bra efter så många dygn i ett hårt väder. Han har ett litet sår på kroppen samt är han lite irriterad runt mungiporna.
Kalle hittades bara några hundra meter ifrån platsen där han sprang ifrån oss på, utav en som var ute och sprang.
Nu har han fått sig en liten dos mat och just nu ligger han och sover under en filt här i soffan. Vi är lyckligast i världen!
TACK ALLIHOPA. 


150106 FÖRSVUNNEN MELLAN ÅVARP & MAGLABY KÄRR I BJUVS KOMMUN

På trettondagen var Kalle på promenad med Kelpiekompisen Xpexa, matte och husse på Söderåsen, ett område som de varit i många gånger. I närheten av Maglaby kärr fick hundarna upp ett spår och stack iväg, Xpexa kom tillbaka men inte Kalle.
Kalle hade kedjehalsband, helstryp, och reflexväst på sig när han försvann.
Han är mycket snäll och han gillar att följa med när Xpexa tränar agility, lydnad och rally men framförallt är han just nu mycket saknad. Matte, husse och vänner har sökt efter Kalle i två dagar utan resultat och de behöver verkligen hjälp att hitta honom.

 

Kalle har en egen sida på Facebook, den kommer ni till om ni klickar här.

Kalle, till vänster,  försvann på Söderåsen den 6 januari.
Kalle försvann på Söderåsen den 6 januari och hittades den 10 januari. Bild: privat

 

 

Ulrika Bengtsdotter