Besök hos hunden ”Love”

Idag har jag varit och besökt hunden Love. För Er som inte läst om hunden Love innan ber jag Er kolla vårt inlägg ifrån den 15 december 2014, se länk längre ner, där är sista uppdateringen om honom och en liten sammanfattning av hans historia.

Det är som sagt nästan 1 månad sedan vi skrev om Love sist och idag har jag haft möjligheten att besöka honom i hans nya hem. Första gången jag träffade honom var en kväll och det var väldigt mörkt ute så det var svårt och se konturerna på honom, dock kunde jag ju känna på honom hur utmärglad han var samt svårt och se hans cherryeyes ögon. Det var då en mycket försiktig hund som vågade till sist sig fram till mig och det enda han gjorde då var att snusa lite på mig, inte mycket till svansviftning då.

Idag kom en helt annan hund fram till mig, dock fortfarande väldigt mager och benig, inte mycket muskler i bakbenen men en hund som viftade på svansen, snusade hela mig och när jag sen satte mig ner på golvet kom han fram direkt och började slicka och pussa mig i ansiktet och ville bli kliad. Vi gick ut i trädgården en stund med Love och en annan hund som tillhör hans nya flock och oj vilken leksamhet han visade. Man bara stod och log.

Det kommer att ta tid innan Love ser normal ut, men att bara se denna förändring på så kort tid och den tillit och trygghet han redan visar hopp och kärlek. Vi kommer att fortsätta Loves tillstånd, aldrig att jag kommer att glömma honom.

Del 1 – De osynliga djuren – ”mitt namn är Love”

Del 2 – Uppdatering om den osynliga hunden Love

Hugo150106

Foto: Privat, Husdjurshjälpen.Skåne

Ulrika Bengtsdotter