FLISAN ÄR INFÅNGAD – Hunden Flisan behöver Er hjälp – Åstorp med omnejd!

141226 kl 12.11 UPPDATERING! FLISAN ÄR INFÅNGAD! TUSEN TACK ALLA SOM KOM IDAG (MINST 50 PERSONER) FÖR ATT HJÄLPA! EN ÖVERLYCKLIG ÄGARE HAR ÄNTLIGEN SIN FYRBENTA ÄLSKLING I SIN FAMN. 

HUNDEN FLISAN FÖRSVUNNEN IFRÅN ÅSTORP, ÅSTORPS KOMMUN!
Flisan rymde från Åstorp den 24 december 2014 för Flisan ett okänt område. Flisan lyckades komma ur sin sele. Lilian har haft kontakt med henne under eftermiddagen (24/12) då hon sprang ut på motorvägen , men folk stannade och skrämde henne från motorvägen. Hon sprang sen mot Gunnar Nilssons Maskiner. Hon är i panik så hon svarar inte på någon kontakt. Fälla är också utsatt.

Anmäld hos polisen och lappat brevlådor runt om.
Flisan är chippad och reggad.
ALL HJÄLP ÖNSKAS SÅ ÄVEN MED SPÅRHUND! Det ska bli många minusgrader inatt.

SÖK den 25/12 kl 13.00. Samling på Gunnar Nilssons Maskiner. Ser Ni henne gör försiktiga rörelser, ha något speciellt lockande med Er. UPPDATERING kl 18.00! Man håller fortfarande på att söka. Tyvärr hade inte många möjlighet att dyka upp. Sökning kommer att fortsätta imorgon om inte Flisan hittas innan.

NYTT SÖK FREDAG 26 DECEMBER KL 11.00. SAMLINGSPLATS: Gunnar Nilssons Maskiner.

Ser Ni Flisan ring Lilian 0738-XXXXXX eller Polisen 114 14.

Flisan2014

Foto: Flisans ägare

Ulrika Bengtsdotter