Alla dessa fantastiska människor!

Man ser dom inte men de finns överallt, de fantastiska människorna som håller utkik efter försvunna hundar, katter och andra djur.

Många av dessa fantastiska människor lägger ner mycket tid & möda för att hjälpa djurägare, andra inte lika mycket tid men det är ju inte tiden som räknas utan det är resultatet. Om man vet att där är ett djur försvunnet i det område man bor och rör sig i så kan det räcka med att man berättar för omgivningen om djuret, ber andra också hålla koll och om de ser eller hör något som kan vara det aktuella djuret kontaktar djurägaren eller Husdjurshjälpen.Skåne.

♥ ♥ UPPDATERING 28/11 – MAJSAN ÄR INFÅNGAD EFTER 19 DAGAR ♥ ♥
I lilla Spjutstorp utanför Tomelilla försvann lilla Papillontiken Majsan den 9 november. Hon hade kommit till en ny familj bara två dagar innan hon slet sig och rusade iväg med kopplet hängande efter sig. Det har inte gått en dag utan att fantastiska människor har varit ute och letat efter Majsan. I 16 dagar har Majsan setts springa över fälten, på vägar och vid gårdar men med dessa stora öppna vidderna så är det inte så lätt att fånga in en liten hund som är snabb som en vessla. De fantastiska människorna i och runt Spjutstorp ger inte upp, Majsan ska hem! Tack för att ni finns!
♥ ♥ UPPDATERING 28/11 – MAJSAN ÄR INFÅNGAD EFTER 19 DAGAR ♥ ♥

Vi hoppas det blir ännu fler av dessa fantastiska människor i Skåne (och resten av Sverige) som finns där ute och som är villiga att hjälpa dig och mig om våra husdjur skulle irra bort sig.

Bild: privat
Majsan Bild: privat
Bild: Google Maps
Kartan där observationer på Majsan läggs in. Bild: Google Maps

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ps. Inne på Husdjurshjälpen.Skånes Facebookgrupp så hittar ni djur som saknas och djur som är upphittade i Skåne. De stulna hundar vi skrev om i september saknas fortfarande. Ni hittar Hursdjurshjälpen.Skånes Facebookgrupp här och blogginlägget med de stulna hundarna här.

Ulrika Bengtsdotter