*** 12 november – Fiffi är infångad och hemma ***

Fiffi141109

 

Foto: Ägaren

Griffontiken Fiffi har nyligen kommit till ett nytt hem, och lyckades slita sig från kopplet under en promenad igår förmiddags den 8 november 2014. Fiffi är både registrerad och chippad. Ärendet är polisanmält.

Hon lyssnar till Fiffi, är lite rädd och där av kommer hon troligen inte på inkallning direkt. Man får ta det väldigt lugnt och locka – inga hastiga rörelser! Då hon nyligen kommit till ett nytt hem kan hon irra runt då hon inte finner sitt gamla hem. Ingen observation har hit in tills kommit in – därför behöver vi ha Er hjälp som bor i och runt Östra Ljungby. Hon kan ha sprungit i vilken riktning som helst. Känner Ni jägare eller markägare i området – var snälla och berätta för dom om Fiffis försvinnande.

Om Ni ser Fiffi –  ring direkt xxxx. Fiffi behöver komma in i värmen snarast möjligt.

Dela gärna inlägget.

På Facebook hittar ni Fiffis efterlysning här.

Ulrika Bengtsdotter