Varumärket Husdjurshjälpen.Skåne

Vi jobbar ständigt för att Husdjurshjälpen.Skåne blir större och ett steg är att göra namnet Husdjurshjälpen.Skåne till ett varumärke.

Vi kan nu stolt berätta att Husdjurshjälpen.Skåne är registrerat på Svenska Patent- och registreringsverket. Detta innebär bland annat att allt vi skriver och som sedan delas till andra organisationer, föreningar, nätverk eller länkas måste finnas en källhänvisning till oss.

”Ett varumärke är ett namn, en symbol eller ett tecken, som används för att identifiera produkter eller tjänster. Varumärken är en typ av immateriell tillgång. De är ofta skyddade genom ett varumärkesskydd eller helt enkelt genom att varumärket är känt av allmänheten. Varumärke har en grundläggande betydelse för individualisering av ett visst företags produkt och för dess marknadsföring. Märket blir härigenom bärare av produktens positiva intryck hos konsumenten.”  (Källa:  Svenska Wikipedia)

Vi jobbar med många ideér om framtiden och vi hoppas att vi snart når 10 000 medlemsgränsen. Just nu är vi över 7400 medlemmar.

Har Ni idéer om samarbete emellan oss och ditt företag eller organisation kontakta oss gärna. Vid månadsskiftet avslutas samarbetsprojektet emellan Djurskyddet Nordostskåne, VOOV och oss – insamlingen åt VOOV har givit många glada och tacksamma tvåbenta som fyrbenta djur. Och vi är så tacksamma över att ha fått deltaga och se deras arbete och framför allt varmhjärtade personer som arbetar med detta.

Har Ni under nästa år planerat föreläsningar på Ert Öppet Hus eller enbart ha en föreläsningskväll kan vi om vi har möjlighet komma och föreläsa om Husdjurshjälpen.Skåne och vad vi gör och vad man bör tänka på vid sökande efter försvunna husdjur.

Framtiden är öppen – och så är Husdjurshjälpen.Skåne också för Er alla som är gillar djur.

 

Ulrika Bengtsdotter