Tack för Ert förtroende!

Skrivet inne på Husdjurshjälpen.Skånes logg den 22 juni 2014.

Detta är skrivet till Er alla inne på Husdjurshjälpen.Skåne.
Jag (Ulrika) sitter i soffan just nu, datorn är igång (som vanligt), tv:n är på (som vanligt) och tänker på början av Husdjurshjälpen.Skåne och att det nu gått 2,5 år (11 juni var det det).
Jag reflekterar över hur annorlunda mitt liv har blivit under dessa 2,5 år. Så många människor jag lärt känna, så många människor som känner igen mig, hur många fantastiska människor det finns som engagerar sig på något sätt när någons djur är försvunnet, så många olika nätverk/föreningar/skolor som jag har kommit i kontakt med och så vidare.
När jag skriver jag, så menar jag vi – från början var vi två administratörer här inne – men sen ökade antalet medlemmar och vi hann helt enkelt inte med allt. Det gör vi inte nu heller,även om vi är fler administratörer just nu.
Vi har också arbeten,familj, djur, sysselsättningar som måste göras liksom Ni medlemmar. MEN tillsammans med Er medlemmar så flyter det oftast på – precis som i våra liv kommer antalet efterlysningar in till oss som en berg-o-dalbana – ibland är det lugnt och ibland är det på gränsen till kaotiskt.
Även om Husdjurshjälpen.Skåne har funnits nu i 2,5 år och vi har fått en massa erfarenheter så finns det alltid saker och ting man lär sig eller får ta reda på – ”lärdom följer en hela livet om man är villig att mottaga den.”

Vi har i helgen slagit rekord efter rekord i siffror. Otroliga siffror! (Läs Husdjurshjälpen.Skånes blogg; http://blogg.nsk.se/husdjurshjalpen/
Vi har varit med i X antal tidningar, radio och ute på fältet under denna tid.
Aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att Husdjurshjälpen.Skåne skulle kunna bli så stort (vi har nu över 6100 medlemmar) och att intresset lockar även media.
Vi administratörer hoppas på en fortsatt fin gemenskap där vi håller god ton, hjälper till i den mån man har möjlighet till, sprider vad Husdjurshjälpen.Skåne arbetar med och accepterar och respekterar våra regler. Hur framtidens Husdjurshjälpen.Skåne kommer att se ut får framtiden visa. Ett steg i taget…
VI TACKAR FÖR ERT FÖRTROENDE!

Vi önskar Er en underbar sommar.

Ulrika Bengtsdotter