En tragisk dag

Morgonen börjar med att en person skrivit in till oss på vår hemsida sent igår kväll om en upphittad hund. När vi tar kontakt med upphittaren så har ägaren precis varit och hämtat sin hund hos upphittaren. Glädje!

Annars under dagen har speciellt en efterlysning (även om vi fått in ett antal andra efterlysningar denna dag) engagerat våra medlemmar. Två separata tragiska händelser har hänt i Skåne idag.

En hästfödsel i Höganäs och en hästfödsel i Flyinge slutade med att båda fölen förlorade sin mammor. Så nu söker vi efter ljus och lykta efter ett eller flera sto i Skåne som kan ta emot dessa föl och gärna att stoet/stoen bor i Skåne så det kan ordnas snabbt. Delningarna på vår sida om detta har varit otrolig och i skrivandets stund vet vi att fölet i Höganäs har eventuellt ordnat ett sto – så nu hoppas vi att stoet accepterar fölet samt att vi snarast kan få uppdatering om hur det går i Flyinge. Så länge vi inte fått besked om att allt har ordnat sig så försöker vi finna hjälp.

Håll tummarna för att det ordnar sig för fölen!

UPPDATERING KL 21.22 FÖLET I HÖGANÄS HAR EN AMMA ORDNATS OCH DE HÅLLER PÅ ATT BEKANTA SIG MED VARANDRA.

GÄLLANDE FÖLET I FLYINGE HAR VI FORTFARANDE INTE FÅTT NÅGON NY INFORMATION OM.

Ulrika Bengtsdotter