Deckarlucka 23

Dan före doppardan och ännu en riktigt efterlängtad deckare som levde upp till alla förväntningar. Åsa Larssons Fädernas missgärningar är inte bara en återkomst för Rebecka Martinsson efter nio år, det är också seriens avslutning. Och vilken avslutning! Vackert skriven med en intrig som löper från ett preskriberat mord till nutida mord och förankras i staden Kirunas situation och i Rebeckas egen historia. Här finns alla de återkommande karaktärerna som man tycker så mycket om och dessutom ett par helt oförglömliga nya. Här finns boxning, kärlek, naturen och så klart hundar. Makalöst bra!

Gunilla Wedding
Gunilla Wedding är ledamot i Svenska Deckarakademin och kulturchef, deckarrecensent på Skånska Dagbladet och gör podden Deckardårarna tillsammans med kollegan Pernilla Ekdahl.

Namn: Gunilla Wedding
Ålder: 56 år
Bor: Lund
Läser just nu: Fallvind av Maria Adolfsson.
Missar inte: Att läsa. Hundpromenader. Veckans yogapass.
Ser fram emot: Alltid en riktigt bra bok eller film. Att släppa nästa avsnitt av podden Deckardårarna. Att såga ner lite mer stormfällda träd på landet. Alltid en skogspromenad.

Arkiv

Kategorier