Sista luckan

sistaluckan

28 december, Sverige:
Julen kom emellan men nu är det äntligen dags att öppna sista deckarluckan. Där hittar vi naturligtvis Anders de la Mottes UltiMatum som Svenska Deckarakademin utsåg till årets bästa kriminalroman 2015. Denna fortsättning på MemoRandom är en lysande kombination av thriller och klassisk polisdeckare och visar tydligt Anders de la Mottes förmåga att kombinera action med välgjorda intriger och spännande personporträtt. Närmast på hans författaragaenda står en fristående thriller som inspirerats av hans egen uppväxtort – Billesholm utanför Bjuv. Något att se fram emot med stor förväntan känns det som.

Gunilla Wedding
Gunilla Wedding är ledamot i Svenska Deckarakademin och kulturchef och deckarrecensent på Skånska Dagbladet.

Namn: Gunilla Wedding
Ålder: 55 år
Bor: Lund
Läser just nu:Mordkonsulten av Elly Griffiths.
Missar inte: Att läsa. Hundpromenader. His dark materials, säsong 2. Veckans yogapass. Julkalendern.
Ser fram emot: Alltid en riktigt bra bok eller film. Att släppa avsnitt nummer tio av podden Deckardårarna. Att coronapandemin släpper sitt grepp. Nästa besök på landet. Alltid en skogspromenad.

Arkiv

Kategorier