Ny omgång Lang

bildDags för en ny omgång nyutgivna Lang-deckare. Lika fina omslag som de tre tidigare. Speciellt Tragedi på en lantkyrkogård med sin kyliga, lila färgton och en olycksbådande fågel (kråka?, duva?, korp?) på gravstenen.
Tragedi på en lantkyrkogård är för övrigt en av de Langböcker jag gillar bäst. Å andra sidan är det inte läng sedan jag läste om den så i den här trippeln blir det i första hand En skugga blott som det är väldigt länge sedan jag läste. Rosor, kyssar och döden däremot är jag inte speciellt fötjust i så kanske nöjer jag mig med att beundra omslaget där. Och så undrar jag lite stilla när filmerna egentligen ska visas på tv. Har försökt hitta ett datum men gåt bet. Någon annan som vet?

Gunilla Wedding
Gunilla Wedding är ledamot i Svenska Deckarakademin och kulturchef och deckarrecensent på Skånska Dagbladet.

Namn: Gunilla Wedding
Ålder: 55 år
Bor: Lund
Läser just nu: Giftmördaren av Sharon Bolton, Beatrice av Lina Bengtsdotter.
Missar inte: Att läsa. Hundpromenader, Snowpiercer, Karppi, säsong 2, 4 blocks. Lyssna på Händelser vid vatten uppläst av Rolf Lassgård.
Ser fram emot: Alltid en riktigt bra bok eller film. Att släppa avsnitt nummer sju av podden Deckardårarna. Nästa skogsvistelse med kantarellplockning.

Arkiv

Kategorier