Ny omgång Lang

bildDags för en ny omgång nyutgivna Lang-deckare. Lika fina omslag som de tre tidigare. Speciellt Tragedi på en lantkyrkogård med sin kyliga, lila färgton och en olycksbådande fågel (kråka?, duva?, korp?) på gravstenen.
Tragedi på en lantkyrkogård är för övrigt en av de Langböcker jag gillar bäst. Å andra sidan är det inte läng sedan jag läste om den så i den här trippeln blir det i första hand En skugga blott som det är väldigt länge sedan jag läste. Rosor, kyssar och döden däremot är jag inte speciellt fötjust i så kanske nöjer jag mig med att beundra omslaget där. Och så undrar jag lite stilla när filmerna egentligen ska visas på tv. Har försökt hitta ett datum men gåt bet. Någon annan som vet?

Gunilla Wedding
Gunilla Wedding är ledamot i Svenska Deckarakademin och kulturchef och deckarrecensent på Skånska Dagbladet.

Namn: Gunilla Wedding
Ålder: 55 år
Bor: Lund
Läser just nu:Mordkonsulten av Elly Griffiths.
Missar inte: Att läsa. Hundpromenader. His dark materials, säsong 2. Veckans yogapass. Julkalendern.
Ser fram emot: Alltid en riktigt bra bok eller film. Att släppa avsnitt nummer tio av podden Deckardårarna. Att coronapandemin släpper sitt grepp. Nästa besök på landet. Alltid en skogspromenad.

Arkiv

Kategorier