Deckarakademin till Lund

I vår blir det för första gången på många, många år möte för Svenska Deckarakademin i Lund. I många år har Eskilstuna gällt för både vår- och höstmöte men efter en avstickare till Göteborg förra hösten fick akademin smak på variation.
Eftersom jag sitter i akademin och dessutom bor i Lund ingår jag naturligtvis i planeringsgruppen. Och, redan nu kan jag avslöja för deckarintresserade lundabor och andra att akademin kommer att bjuda på en mycket spännande deckareftermiddag på Lunds Stadsbiblioteket lördag 12/5 klockan 14- 16. Stora planer finns och intressanta författarmöten och diskussioner på temat deckare blir det. Mer avslöjas längre fram i vår…

 

Gunilla Wedding
Gunilla Wedding är ledamot i Svenska Deckarakademin och kulturchef och deckarrecensent på Skånska Dagbladet.

Namn: Gunilla Wedding
Ålder: 55 år
Bor: Lund
Läser just nu:Mordkonsulten av Elly Griffiths.
Missar inte: Att läsa. Hundpromenader. His dark materials, säsong 2. Veckans yogapass. Julkalendern.
Ser fram emot: Alltid en riktigt bra bok eller film. Att släppa avsnitt nummer tio av podden Deckardårarna. Att coronapandemin släpper sitt grepp. Nästa besök på landet. Alltid en skogspromenad.

Arkiv

Kategorier