Tacka vet jag deckargrannar

”Har beställt Elizabeth George senaste. Den kan du låna om någon vecka.”
Så skrev min deckarslukande granne till mig på Facebook häromdagen. Kan man ha det bättre? Jag som inte ens visste att en ny George var på gång. Så är det i alla fall. Believing the Lie heter den och är den 17:e boken i Elizabeth Georges serie om kommissarie Lynley.
Läs mer om den här.
Själv är jag himla glad över att jag har en granne som delar min deckarpassion och över att hon dessutom är en snabbläsare. Och så ser jag fram emot att Simon och Deborah St. James återigen verkar få ta lite plats i en George-bok. Jag har saknat dem.

Gunilla Wedding
Gunilla Wedding är ledamot i Svenska Deckarakademin och kulturchef och deckarrecensent på Skånska Dagbladet.

Namn: Gunilla Wedding
Ålder: 55 år
Bor: Lund
Läser just nu:Mordkonsulten av Elly Griffiths.
Missar inte: Att läsa. Hundpromenader. His dark materials, säsong 2. Veckans yogapass. Julkalendern.
Ser fram emot: Alltid en riktigt bra bok eller film. Att släppa avsnitt nummer tio av podden Deckardårarna. Att coronapandemin släpper sitt grepp. Nästa besök på landet. Alltid en skogspromenad.

Arkiv

Kategorier