Missade nästan Banks

Tack och lov för en mycket snäll och mycket deckarintresserad  kollega! Hade inte han frågat vad jag tyckte om Kommissarie Banks hade jag missat tv-premiären för Peter Robinsons kriminalkommissarie Alan Banks.
Svt visade Kommissarie Banks i lördags och jag kopplade inte alls att det var den Banks – min favorit Banks. Nåja ingen skada skedd. Svt Play finns, Banks ligger kvar och jag har en och en halv timme med kriminalkommissarie Alan Banks live framför mig. Hoppas att jag slipper bli besviken…
Enligt svt blir det mer Banks framöver – i slutet av 2011 eller början av 2012.

Fler som missat Banks. Titta här.

Gunilla Wedding
Gunilla Wedding är ledamot i Svenska Deckarakademin och kulturchef och deckarrecensent på Skånska Dagbladet.

Namn: Gunilla Wedding
Ålder: 55 år
Bor: Lund
Läser just nu: Giftmördaren av Sharon Bolton, Beatrice av Lina Bengtsdotter.
Missar inte: Att läsa. Hundpromenader, Snowpiercer, Karppi, säsong 2, 4 blocks. Lyssna på Händelser vid vatten uppläst av Rolf Lassgård.
Ser fram emot: Alltid en riktigt bra bok eller film. Att släppa avsnitt nummer sju av podden Deckardårarna. Nästa skogsvistelse med kantarellplockning.

Arkiv

Kategorier