Dags för Getingsommar

The End of  Wasp Season. Så heter den – Denise Minas sprillans nya kriminalroman. På svenska kommer den först i augusti i år (med titeln Getingsommar) men på engelska finns den definitivt i en välsorterad bokhandel nu.
Jag stod själv och tummade på ett exemplar länge och väl i dag. Till slut beslöt jag mig för att skjuta upp den efterlängtade läsningen lite. Just nu svämmar måste-läsningen över i bokhyllan och det kännas inte roligt att hasta sig igenom en Mina-bok. Bättre att vänta till semestern. Om jag klarar det förstås…

The End of Wasp Season är en uppföljare till Minas förra bok I midnattens stillhet (Still midnight) och låter alltså läsarna möta den häftiga kriminalinspektören Alex Morrow igen. Denna gång är hon höggravid med tvillingar och undersöker mordet på en ung kvinna som visar sig ha många hemligheter.

Läs mer om The End om Wasp Season på Denis Minas egen hemsida..

Gunilla Wedding
Gunilla Wedding är ledamot i Svenska Deckarakademin och kulturchef, deckarrecensent på Skånska Dagbladet och gör podden Deckardårarna tillsammans med kollegan Pernilla Ekdahl.

Namn: Gunilla Wedding
Ålder: 56 år
Bor: Lund
Läser just nu:Ärende, 1569 av Jörn Lier Horst och Slumra in av Åström & Sandlund.
Missar inte: Att läsa. Hundpromenader. Veckans yogapass.
Ser fram emot: Alltid en riktigt bra bok eller film. Att släppa nästa avsnitt av podden Deckardårarna. Nästa besök på landet. Alltid en skogspromenad. Och så premiären av Kastanjemannen på Netflix.

Arkiv

Kategorier