Valtider i Bodströms nya

Nya Lobbyisten (kommer ut 21/6) är tredje gången gillt för Thomas Bodström som deckarförfattare och det känns riktigt lovande denna gång. Väl planerat är det också med ett stundande riksdagsval i centrum för handlingen.
Väljarsympatierna för de två blocken skiftar från kapitel till kapitel när de påverkas av dramatiska händelser som gisslandrama i Riksdagen och kidnappning av en minister. Skickliga och helt skrupelfria valstrateger gör sitt bästa för att utnyttja händelserna och det är fascinerande inblickar man får. Och dessutom skapar Thomas Bodström spänning som aldrig förr. Jag läser vidare med nöje.

Gunilla Wedding
Gunilla Wedding är ledamot i Svenska Deckarakademin och kulturchef och deckarrecensent på Skånska Dagbladet.

Namn: Gunilla Wedding
Ålder: 55 år
Bor: Lund
Läser just nu:Mordkonsulten av Elly Griffiths.
Missar inte: Att läsa. Hundpromenader. His dark materials, säsong 2. Veckans yogapass. Julkalendern.
Ser fram emot: Alltid en riktigt bra bok eller film. Att släppa avsnitt nummer tio av podden Deckardårarna. Att coronapandemin släpper sitt grepp. Nästa besök på landet. Alltid en skogspromenad.

Arkiv

Kategorier